Rólunk

Profi csapatunk széleskörű mérnöki tevékenységet lát el. Szaktudásunkkal biztosítjuk Önnek a projekt sikeres kifutását a tervezéstől a kivitelezésig a megbeszélt feltételek szerint.

Elődünk 2015-ben Hámori-terv Bt. néven kezdte meg tevékenységét, amely az elmúlt években jelentős változáson ment keresztül. 2020-ban megalapításra került a Hámori-Menyhárt Mérnökiroda Kft., amely igyekszik új szintre emelni a mérnöki és tervezési munkát.

Cégünk fő tevékenysége tervezési feladatokra és projektmenedzsmentre terjed ki, 2020-ban azonban új irányt vett működésünk. Előtérbe kerültek a generáltervezési feladatok (gépészet, villamosság, építészet, statika, közművek), az egyedi gépek tervezése és a folyamatoptimalizálás is.

A piaci igények változásaihoz igazodva, illetve a cég több lábon állása érdekében egyre nagyobb hangsúlyt kapott a generáltervezési feladatok ellátása, melyet szeretnénk tovább erősíteni. Az utóbbi években tevékenységünket folyamatoptimalizálási és minőségbiztosítási rendszerek fejlesztésével és építésével egészítettük ki, amely tevekénységek jól illeszkedik szakmai területeinkhez.

Cégünk vállalja komfort és technológiai épületgépészeti rendszerek tervezését, tanulmányok, szakvélemények elkészítését, építész, belsőépítész, kert- és tájépítész, építményvillamossági és épületautomatikai tervezést, egyedi gépek tervezését, valamint folyamatoptimalizálással és egyedi mérnöki tervezésekkel és mérésekkel kapcsolatos feladatok elvégzését.

Cégünk 20 MFt-os éves tervezői felelősségbiztosítással rendelkezik.

Célunk

  • a megrendelők magas színvonalú kiszolgálása
  • vevői elégedettség megtartása, javítása
  • dolgozóink számára jó légkörű munkahely biztosítása, csapatszellem erősítése és folyamatos motiváció, elismerés és fejlődési lehetőség

Ügyvezetés

Hámori Sándor

Ügyvezető igazgató,
Épületgépész tervező

Oktatási tevékenység: Debreceni Egyetem, Műszaki Kar, Épületgépészeti és Létesítménymérnöki Tanszék, mesteroktató.

Kamarai tevékenység: Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozat elnökségi tag

Dr. Menyhárt József

Ügyvezető igazgató,
Okleveles Gépész- és létesítménymérnök és Lean szakmérnök

Oktatási tevékenység: Debreceni Egyetem, Műszaki Kar, Légi- és Közúti Járművek Tanszék, egyetemi docens

Miért mi?

Debrecen város és Kelet-Magyarország egyik dinamikusan növekvő generál tervezői cégeként szakértelmünket kínáljuk ügyfeleinknek. Küldetésünk, hogy munkánk révén megbízható partnerként legyünk számon tartva a piacon.

Dolgozzon velünk!

Ügyfeleink számára a nap 24 órájában rendelkezésre állunk a tervezés fázisában, valamint a kivitelező alvállalkozók is egyeztethetnek velünk bármikor.